Ronald Hünneman – heerlijk hedonisme

Advertenties
Geplaatst in Agenda, De Verdieping, Geen categorie

Verslag lezing Carla van de Wiel

Geplaatst in Geen categorie, Stroomdalloge (Odd Fellows)

Edward van der Tuuk, 16 april

Geplaatst in Agenda, De Verdieping, Geen categorie

Lezing Carla van de Wiel

Geplaatst in Agenda, Geen categorie, Stroomdalloge (Odd Fellows)

Kees Klomp bij Tegenlicht Meet Up Assen

Tegenlicht Meet Up Assen over betekeniseconomie.

Woensdag 14 februari van 19:30 tot 21:30 uur.
Locatie: Groeiplek, Zevensterstraat 19, 9404JH Assen

Gezien een aantal mooie ontwikkelingen op het gebied van de Betekeniseconomie in Drenthe, heeft Tegenlicht Meetup Assen de uitzending “Het Rendement van Geluk” geprogrammeerd.
Als spreker is Kees Klomp uitgenodigd die ook in uitzending te zien is. Hij is onder andere schrijver van het boek “Handboek betekenisvol ondernemen”.

Er is een stichting “Betekeniseconomie in Drenthe” in oprichting naar het voorbeeld van Twente. http://betekeniseconomie-in-twente.nl/

In Assen willen we ook een “hub” vormen om lokaal betekenisvolle initiatieven zichtbaar te maken en mensen/ondernemers met elkaar te verbinden. Want betekenisvol ondernemen is een vorm van ondernemen waar de wereld beter van wordt. Betekenisvolle ondernemers zien een maatschappelijk probleem en willen dit oplossen.

Hierbij van harte uitgenodigd voor de Meetup. En als je mensen kent voor wie dit interessant is, stuur deze uitnodiging dan vooral door. Graag tot woensdag de 14e !

AANMELDEN NOODZAKELIJK: stadmakersassen@gmail.com
Kosten: vrijwillige bijdrage. Consumpties voor eigen rekening.

Geplaatst in Agenda, Geen categorie, Tegenlicht Meet Up Assen

Sybe Schaap 19 febr. bij De Verdieping

Geplaatst in Agenda, De Verdieping, Geen categorie

Zin-in-Zondag over Op de vlucht.

Zondag 3 december 11.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst van Zin-in-Zondag van 3 december staat de vluchtelingenthematiek centraal.

Theo Kiffers, pastoraal werker en levensbeschouwelijk counselor, neemt ons mee in zijn persoonlijke ervaringen met vluchtelingen op het eiland Leros in Griekenland. Theo heeft als vrijwilliger gewerkt in opvangcentra in Griekenland tijdens de recente vluchtelingencrisis. Aan de hand van foto’s en teksten vertelt hij over zijn ervaringen. Na zijn verhaal is er gelegenheid om vragen te stellen en om, onder andere aan de hand van stellingen, met elkaar in gesprek te gaan.

Kees Richters zal het geheel muzikaal omlijsten en de creatieve afsluiting wordt verzorgd door Tryanka Westra.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Bron, Einthovenstraat 28 in Assen. De inloop is vanaf 10.30 uur en de aanvang is om 11.00 uur (tot uiterlijk 12.15 uur).

Nieuw vanaf deze keer is dat er na de bijeenkomst kan worden doorgepraat in café Lodewijk Napoleon aan de Markt 1, in het centrum van Assen. Tijdens het nagesprek, waarbij de spreker aanwezig zal zijn, kunt u gebruikmaken van het luncharrangement. Wilt u hiervoor intekenen, dan graag uw aanmelding naar secretariaat@vvvassen.nl. De kosten bedragen € 7,50 per persoon.

Zin-in-Zondag is een project van de Protestantse Gemeente Assen; zie ook www.zin-in-zondag.nl. Het maakt deel uit van MetaForum Assen, het stedelijk platform voor cultuur en debat.

Geplaatst in Agenda, Geen categorie, Zin-in-Zondag