Skype-gesprek met Lina Vosyliūtė

Skype-gesprek met Lina Vosyliūtė uit Litouwen

Dinsdag 16 februari 2016.
Inloop vanaf 19:30, interview 20:00 uur.
Lokatie: Flexible Workplace Assen, Overcingellaan 17, 9401LA te Assen

UITNODIGING

Europa’s Rafelende Randen is een gesprekkenserie, bestaande uit interviews met vrouwen uit de grenslanden van Europa. De gesprekken worden via Skype gevoerd en gaan over mensenrechten, gelijke berechtiging, democratie en inspraak, etc. Doel is de dagelijkse werkelijkheid van deze onderwerpen in de grenslanden van Europa zichtbaar te maken voor inwoners van Assen.

De laatste editie van het seizoen 2015-2016 staat voor de deur, op 16 februari 2016 zullen we via Skype live in gesprek gaan met Lina Vosyliūtė uit Litouwen. Het gesprek gaat over mensenhandel.
Lina werkt bij het Centre for European Policy Studies. Zij is zeer betrokken bij het onderzoek naar de juridische positie van vrouwen uit de Baltische Staten die via mensensmokkel in West-Europa terecht komen. Vaak belanden deze vrouwen onder de radar in slecht betaalde banen of de prostitutie.

De lokatie is de Flexible Workplace Assen, Overcingellaan 17, 9401LA te Assen. Aan de avond zal ook worden meegewerkt door Annie Blank (FNV, afdeling Noord,) Renske Postuma (BuroRens) en Ineke van Buren (Leger des Heils Noord)
Inloop is vanaf 19:30 uur, de Skype-sessie start om 20:00 uur.

Op 12 maart a.s. zal ’s middags vanaf 13.00 uur de slotmanifestatie van Europa’s Rafelende Randen weer plaatsvinden, ditmaal in het gemeentehuis van Assen. Voor het programma daarvan vragen we u de facebookpagina in de gaten te houden!

Geplaatst in Agenda, Europa's Rafelende Randen, Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: